søndag den 30. september 2018

Pictures of me

Pictures of me and my two amazingly beautiful apartments (or just some pictures I found on Tumblr)
Hvis du ikke er flyttet hjemmefra endnu, eller måske aldrig har boet i lejlighed, så er det en god idé at læse dette indlæg for at finde ud af, hvad du også går ind til. Yes jeg har simpelthen samlet en liste over de lidt mindre skønne episoder, der kan forekomme, når du bor dør-mod-dør med andre mennesker. Hvis du har tilføjelser så tilføj dem gerne.
  1. Når du på vej op i din lejlighed dufter en festmiddag in the making inde fra en af de andre lejligheder, og du selv skal have rugbrød til aftensmad – hvis du altså har mere rugbrød tilbage.
  2. Når der er lydt i lejlighedskomplekset, du er alene hjemme, og har begået den fejltagelse at se en gyser. Jeg har ofte ligget i sengen og været parat til at ringe 112 fordi, at jeg var 100% sikker på, at der var nogen ude i køkkenet.
  3. Når du ligger på sofaen, og ser et mega sørgeligt afsnit af Downton Abbey, og så begynder naboen at have sex inde ved siden af. En episode der resulterede i, at jeg skreg Hold nu jeres kæft!! Ind i væggen. Ikke mit stolteste øjeblik men det fik dem da til at stoppe. Don’t mess with me and Downton Abbey.
  4. Når man bliver nødt til at undgå en akavet situation med naboen efter hold nu jeres kæft-episoden og derfor nu ikke kan sidde ude på altanen på samme tidspunkt som dem.
  5. Når du ofte går nøgen rundt i din regnskov af en lejlighed om sommeren og åbenbart helt har glemt dem, som sidder ude på deres altan i den modsatte bygning. Så er det jo godt, at man aldrig møder dem igen, eller.
  6. Når du har været på ferie i en længere periode, har en kæmpe kuffert med dig hjem, og har glemt, at din kæreste ikke er hjemme, så du skal slæbe kufferten et trin ad gangen op på tredje i 30 graders varme.
  7. Trapper. Bliver aldrig gode venner med dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar